Tornar a la principal Tornar a la principal

QUI SOM?

 

imag13

 

La Fraternitat del Vallès, és una Lògia Maçònica constituïda lliurement, que treballa als auspicis de la Gran Lògia Simbòlica Espanyola dins del Districte de la Gran Lògia Catalana Balear, estructurant-se entre elles d’una forma federal.

La formem maçons; homes i dones  lliures i de bons costums, sense cap més condició que no sigui el respecte i el compromís pel millorament moral i material de la humanitat. Fem nostra la divisa de LLIBERTAT, IGUALTAT i FRATERNITAT, eixos bàsics per poder aconseguir aquestes fites.

LLIBERTAT en nosaltres i pels altres. Un dels nostres principis fonamentals és la  tolerància mútua, el respecte als altres, a un mateix, i l'absoluta llibertat de consciència.

IGUALTAT amb tots els éssers humans, sense distinció de la seva condició social, sexe, raça o creences.

FRATERNITAT per damunt de tot, com a base primordial de tota relació humana per poder desenvolupar els nostres treballs i aconseguir-ne els objectius.

Treballem en el Ritu Escocès Antic i Acceptat, dins de la Maçoneria Liberal.

En els nostres treballs no es parla de cap religió ni de cap política en particular, només -això si-  del millorament personal i de la societat,  emprant els mètodes maçònics d'iniciació i  simbolisme per a  la recerca de la veritat i la construcció del nostre espai personal a traves de la virtut.

La nostra activitat vinculada a una esclarida permanent, -ja que la maçoneria no es cap dogma ideològic-  es desenvolupa en un mètode:

 ·        De relació personal

 ·        De “dinàmica de grups” a l’interior de les Lògies

 ·        Organitzatiu

 ·        D’introspecció

 ·        D’especulació simbòlica

 ·        Educatiu de les activitats vitals i socials

 ·        D'interiorització de valors

 ·        Unitiu de posicions ideològiques diverses

 ·        De creixement personal

 ·        Comunitari